Kantoor

Wij zijn een jong en ambitieus advocatenkantoor in Eindhoven. Wij adviseren onze klanten bij hun juridische vraagstukken op verschillende rechtsgebieden. De focus van ons kantoor ligt op het gebied van ondernemingsrecht, contractenrecht, vastgoedrecht en arbeidsrecht.

Wij staan onze klanten bij met een resultaatgerichte, praktische, strategische en persoonlijke aanpak. Professionaliteit, efficiëntie en kwaliteit staan bij ons altijd voorop. Tot onze klanten behoren tal van Mkb’ers, gemeentes en andere (overheids-)organisaties.

Wij streven altijd naar efficiënte en praktische oplossingen, bij juridische advies en gerechtelijke bijstand. Bij kwesties die niet behoren tot onze expertise kunnen wij de benodigde kennis in huis halen via onze samenwerkingspartners, zowel in binnen- als in buitenland.

Tarieven

Advocaten: 

Onze advocaten rekenen een concurrerend uurtarief tussen € 225,- en € 250,- (exclusief 5% kantoorkosten en exclusief 21% btw). Het uurtarief is afhankelijk van onder meer het belang van de zaak, de complexiteit van de zaak en de spoedeisendheid. Een vaste of resultaatafhankelijke prijsafspraak – fixed fee of succes fee – is in bepaalde zaken mogelijk. Wij werken ook voor klanten met een rechtsbijstandverzekering. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Projectjuristen:

Voor projectjuristen en inhouse-diensten rekenen wij een uurtarief dat varieert tussen € 120,- en € 150,-, exclusief 21% btw. Het uurtarief is afhankelijk van onder meer het afgesproken aantal uren per week en de vooraf overeengekomen periode. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.